طرز تهيه لازانيا با گوشت چرخ كرده و قارچ:
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه لازانيا :
لازانيا :◊: 1 بسته
گوشت چرخ شده :◊: 500 گرم
پياز :◊: يك عدد
رب گوجه فرنگي :◊: يك قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي :◊: يك عدد
پنير پيتزا :◊: 500 گرم
قارچ :◊: 500 گرم
سس كچاپ :◊: 1 عدد
جعفري خرد شده :◊: 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه :◊: به ميزان لازم
مواد لازم سس سفيد مخصوص لازانيا:
آرد سفيد :◊: 2 قاشق غذاخوري
كره :◊: 50 گرم
شير :◊: 2 ليوان
نمك :◊: مقدار لازم
طرز تهيه لازانيا :
پياز را خرد كنيد ، درون ماهيتابه روغن بريزيد سپس پياز خرد شده را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شوند.
پس از نرم شدن پياز بايد گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد.
با حرارت متوسط تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و كمي بپزد.
پس از تغيير رنگ گوشت فلفل دلمه اي خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و تفت دهيد ، در آخر نيز جعفري خرد شده را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد.
درون قابلمه اي بزرگ آب ، كمي روغن و نمك اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد ، پس از جوش آمدن آب ورقه هاي لازانيا را تك تك درون آب در حال جوشيدن بيندازيد .
پس از 5 تا 10 دقيقه ( طبق دستور روي بسته بندي ) لازانياها را با آب سرد آبكشي كنيد.
ته ظرف پيركس را با كمي روغن يا كره چرب كنيد ، مقداري سس سفيد ته ظرف بريزيد و پخش كنيد و يك لايه ورقه لازانيا ته ظرف بچينيد ، مقداري از مخلوط گوشت روي لايه لازانيا قرار دهيد.
روي گوشت مقداري سس سفيد مخصوص لازانيا كه آماده كرده ايد بريزيد و مقداري پنير پيتزا روي سس سفيد بپاشيد ، لايه بعدي لازانيا قرار دهيد.
اين كار را لايه لايه تا تمام شدن مواد انجام دهيد
لايه آخر نيز باقي مانده سس سفيد و پنير پيتزا بپاشيد.
ظرف را درون فري كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايد به مدت 20 – 30 دقيقه قرار دهيد ،
پس از پخته شدن لازانيا و اب شدن لايه هاي پنير ميتوانيد شعله بالايي فر را براي چند دقيقه روشن كنيد تا روي پنيرها طلايي شود ، لازانيا را از فر خارج كنيد و سرو كنيد.
ميتوانيد بجاي جعفري خرد شده از 1 قاشق چايخوري پودر آويشن استفاده كنيد
طرز تهيه سس سفيد لازانيا:
در ماهيتابه اي كره را آب كنيد سپس آرد و نمك را اضافه كنيد و مدام هم بزنيد.
آرد را با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.
پس از مخلوط شدن آرد و كره و تغيير رنگ آرد بايد كم كم شير را اضافه كنيد ، سريع و يكنواخت مخلوط كنيد تا سس غليظ شود
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد سس خنك شود.
اين سس مخصوص استفاده در داخل لازانيا ميباشد ، وجود اين سس داخل لازانيا از خشك شدن مواد جلوگيري ميكند و بدليل وجود شير مانع از پاشيده شدن لازانيا پس از پخت ميشود.