شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

آموزش و طرز تهيه كردن ترشي ليته بادمجان لذيذ مخصوص پاييز

۳ بازديد

طرز تهيه ترشي ليته بادمجان لذيذ مخصوص پاييز:

 

طرز تهيه ترشي ليته بادمجان, ترشي ليته بادمجان, ترشي ليته

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

مواد لازم براي ترشي ليته بادمجان:

بادمجان :◊: يك كيلو

سبزي معطر پاك كرده :◊: نيم كيلو

فلفل دلمه ي قرمز :◊: يك عدد

سير رنده شده :◊: 5 حبه

فلفل سبز :◊: 3عدد

هويج :◊: 3 عدد

كلم پيچ سفيد :◊: 250 گرم

سركه :◊: يك كيلو

ادويه ي ترشي :◊: يك قاشق سوپ خوري

نعناي خشك :◊: يك قاشق غذاخوري

پونه ي خشك :◊: يك قاشق غذاخوري

زرد چوبه :◊: يك قاشق مرباخوري

طرز تهيه ترشي ليته بادمجان, ترشي ليته بادمجان, ترشي ليته

طرز تهيه ترشي ليته بادمجان:

بادمجانها را خوب بشوئيد و كلاه آنها را جدا كنيد اما آنها را پوست نكنيد.

يك ليوان آب و يك ليوان سركه را در قابلمه بريزيد و بادمجانها را در آن بجوشانيد. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.و همراه با سير چرخ كنيد.

كلم، هويج و فلفل ها را خوب بشوئيد و در مخلوط كن بريزيد تا خوب ريز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سير اضافه كنيد.

سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا است كه آنها را كاملاً خرد مي كنيم.

سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمك، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشك را تركيب كرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

سركه را به همه ي مواد بالا اضافه كرده و مرتب هم مي زنيم.

ترشي را به مدت 1 هفته در يخچال نگهداري كنيد تا خوب جا بيفتد.

طرز تهيه  ترشي ليته بادمجان لذيذ مخصوص پاييز

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.