دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز تهيه خورشت فسنجان غذاي محبوب ايراني ها با گوشت مرغ

۲ بازديد

طرز تهيه خورشت فسنجان با گوشت مرغ:

طرز تهيه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان

آموزش آشپزي

مواد لازم براي تهيه خورشت فسنجان :

    مغز گردو :◊: نيم كيلو

    مرغ :◊: به مقدار لازم

    پياز :◊: دو عدد

    رب انار :◊: 5 قاشق غذا خوري

   شكر :◊: 3 قاشق غذاخوري

   نمك، فلفل ، زردچوبه :◊: به مقدار لازم

    آب :◊: يك و نيم ليتر

برگ بو :◊: 2 عدد

طرز تهيه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان

طرز تهيه خورشت فسنجان :

ابتدا بايد گردوها رو چند باري چرخ كنيم چون هرچي بيشتر گردو ها  آسياب بشن خورشتمون روغن بيشتري ميندازه.

پياز ها رو رنده ميكنيم و در روغن كمي تفت ميدهيم . بعد گردوها را به پياز اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم سپس آب را اضافه ميكنيم (حتما بايد آب خيلي  سرد باشد) و زمان ميدهيم تا گردوها پخته شوند و به روغن بيفتند.

مرغ را هم با يك عدد پياز و نمك و فلفل و برگ بو (براي گرفتن بوي زهم مرغ)  ميگذاريم در قابلمه اي جدا بپزد.

هنگامي كه گردوها روغن انداختند رب انار را با شكر مخلوط ميكنيم و به گردو ها اضافه ميكنيم.(تركيب رب انار و شكر بسته به ذائقه شما متفاوت است)

مرغ پخته شده و نمك را هم در همين مرحله به غذا اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم يك ساعت ديگر با حرارت ملايم پخته شوند.

هنگامي كه خورشت جا افتاد و حسابي به روغن افتاد خورشت فسنجان شما آماده است. ومي توانيد نوش جان كنيد.

چند نكته براي روغن انداختن بهتر خورشت فسنجان :

اگر غذاتون آماده شده بود و ديديد خورشت خوب روغن ننداخته ميتونيد در آخر نصف ليوان آب سرد (يا يك تكه يخ ) را به غذا  اضافه كنيد.اين به روغن انداختن خورشتتون كمك ميكنه.

حتما گردوها را با آب بسيار سرد مخلوط كنيد تا به گردوها شوك وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود.

آب را از همان ابتداي كار زياد نريزيد بلكه كم كم و در طي مراحل پخت اضافه كنيد.

 

طرز تهيه خورشت فسنجان با گوشت مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.