دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه آش رشته سنتي با پياز داغ و نكات مهم در پخت

۱۲ بازديد

طرز تهيه آش رشته با پياز داغ

 

 آش رشته,طرز تهيه آش رشته,نكات مهم براي پخت اش رشته

آموزش درست كردن آش در سايت انسان شاد

 مواد لازم براي تهيه آش رشته با پياز داغ

لوبيا چيتي :◊: 1 ليوان

نخود :◊: 1 ليوان

عدس :◊: 1 ليوان

لوبيا سفيد :◊: 1 ليوان

آرد گندم :◊: قاشق غذاخوري

رشته آش :◊: 600 گرم

پياز داغ :◊: 1 ليوان

سير داغ :◊: 1/2 ليوان

نعنا داغ :◊: به مقدار لازم براي تزيين

كشك :◊: 1 كيلو گرم

سبزي آش :◊: 2 ليوان

:◊:گشنيز 1 واحد، جعفري 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار كم :◊:

آش رشته,طرز تهيه آش رشته,نكات مهم براي پخت آش رشته

طرز تهيه آش رشته:

حبوبات را براي كاهش نفخ ناشي از آن يك روز قبل خيس كنيد و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض كنيد و دور بريزيد.

آنها را با آب بر روي حرارت قرار ميدهيم تا بپزند.بعد از اين كه كاملا پخته شدند سبزي را به آنها اضافه ميكنيم .

 پيازها را سرخ كنيد و سير داغ را هم آماده كنيد. پياز داغ ها  را با زردچوبه كمي تفت دهيد.

يك تا دو قاشق آرد را در كمي آب سرد حل كنيد و به مواد درون قابلمه اضافه كنيد.

سبزي كه پخته شد رشته آش را اضافه كنيد و هم بزنيد تا رشته ها به يكديگر نچسبند.

وقتي كه رشته كاملا حجم گرفت و نرم شد نصف كشكي كه آب گرفتيم رو همراه مقداري از سير داغ و پياز داغ و نعنا داغ به آش اضافه ميكنيم.

و بعد از 10 دقيقه زيرش رو خاموش ميكنيم.

نكته:

ـ قابلمه بايد گنجايش مواد را داشته و كمي بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمير نشود.

ـ سبزي آش رشته بايد بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زيباتر به نظر آيد.

ـ پياز داغ داخل آش رشته نبايد كم باشد تا آش بهتر جا بيفتد.

ـ نمك آش رشته را بعد از اضافه كردن رشته و كشك مي‌ توان تست كرد تا آش شور نشود.

ـ روغن داخل آش رشته بايد به اندازه كافي باشد چون به جا افتادن آش كمك مي‌ كند.

ـ كشك را در آش رشته نبايد جوشاند چون تفاوت حرارت كشك و آش رشته باعث مي‌ شود كشك ببرد.

مي‌توان آش را بدون كشك (براي كساني كه كشك نمي‌خورند) سرو كرد.

در اين صورت هم تفاوت رنگ سبزي، رشته و كشك بهتر نمايان مي‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زيباتر مي‌شود.

ـ كشك حتماً بايد ۲۰ دقيقه بجوشد (از نظر سلامتي و بهداشت غذا).

ـ حرارت كشك و آش رشته موقع مخلوط كردن با هم تقريباً يكي باشد تا كشك نبرد.

ـ براي درست كردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ كرده نعنا خشك بريزيد و فوراً خاموش كنيد تا نعنا نسوزد.

- زمان جا افتادن آش رشته زماني است كه لعابي رقيق روي آش را بگيرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوي خامي ندهد.

در اين زمان بايد حرارت زير آش رشته را خاموش كرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگي به نوع رشته نيز دارد.

طرز تهيه آش رشته با پياز داغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.