دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش پخت و طرز تهيه پيتزاي يوناني خوشمزه براي 2 نفر

۱ بازديد

طرز تهيه پيتزاي يوناني:(براي 2 نفر)

 

پيتزاي يوناني ,طرز تهيه پيتزاي يوناني,روش پخت پيتزا يوناني

آموزش انواع پيتزا در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه پيتزاي يوناني :

گوشت چرخ كرده :◊: نصف ليوان

پياز سرخ شده  :◊: 1 قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي نگيني خردشده   :◊: 1 عدد

زيتون   :◊:   6 عدد

پنير پيتزاي رنده شده   :◊: 1بسته

سس گوجه فرنگي  :◊: 1قاشق غذاخوري

قارچ  ورقه ورقه شده  :◊:  1ليوان

نمك و فلفل سياه و آويشن   :◊: به ميزان لازم

خمير پيتزا :◊: به تعداد لازم

طرز تهيه پيتزاي يوناني:

پيتزاي يوناني ,طرز تهيه پيتزاي يوناني,روش پخت پيتزا يوناني

گوشت را با پياز داغ و ادويه و زردچوبه در كمي روغن تفت ميدهيم. و ميگذاريم كاملا آب آن خورده شود.

ظرف پيتزا را چرب كرده و خمير پيتزا را داخل آن پهن مي كنيم.

كمي پنير پيتزا روي آن مي پاشيم و سس گوجه فرنگي را بصورت دايره اي و بسيار كم روي خمير مي ريزيم.

گوشت چرخ كرده را ريخته و سپس قارچ و گوجه فرنگي را اضافه مي كنيم.

كمي نمك و فلفل و آويشن روي مواد پاشيده و با پنير پيتزا كاملا روي مواد را مي پوشانيم.

ظرف را در فر قرار داده و دماي فر را به 450 مي بريم .حدود 20 دقيقه وقتيكه پنير روي آن آب شد از فر بيرون مي آوريم.

سپس زيتون ها را روي پيتزا مي ريزيم و دوباره به مدت 3 الي 4 دقيقه در فر مي گذاريم.

زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد.

 

طرز تهيه پيتزاي يوناني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.