طرز تهيه پيتزا ماكاروني:
آموزش انواع پيتزا در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه پيتزا ماكاروني:
ماكاروني شكل دار آبكش شده :◊: 500 گرم
سينه مرغ آب پز و خردشده :◊: يك عدد
قارچ خرد شده و تفت داده شده :◊: 200 گرم
سير :◊: 1حبه
پياز :◊: 3 عدد بزرگ
خامه :◊: 100گرم
پنير موزاريلا رنده شده :◊: 1 ليوان
فلفل دلمه سبز :◊: 2 عدد
نمك و فلفل :◊: به مقدار لازم
روغن زيتون :◊: به مقدار لازم
زيتون خرد شده :◊: به مقدار لازم
طرز تهيه پيتزا ماكاروني:
در ابتداي كار ماكاروني را جوشانده و آبكش ميكنيم.
نمكي كه نوي آب جوش ريخته ايم بايد به اندازه باشد تا هنگام آبكش كردن ماكاروني ديگر نيازي به شستن نداشته باشد كه حالت چسبندگي آن از بين نرود .
يك عدد از پيازها را خلال كرده و به همراه سير خرد شده در روغن تفت دهيد و كمي ادويه مي افزاييم.
ماكاروني را به پياز ها اضافه كنيد و روي حرارت كمي هم بزنيد. كمي روغن در ماهيتابه ريخته ، و يك عدد پياز باقي مانده را در آن تفت دهيد ، مرغ و ادويه را به آن اضافه كرده كمي آن را در روغن تفت دهيد .
سپس يك ليوان آب را به آن اضافه كرده و بگذاريد به مدت نيم ساعت با حرارت ملايم بپزد. سپس كنار گذاشته تا كمي خنك شود.
مرغ ها را از استخوان جدا كرده و خرد كنيد. شير و خامه را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد.
در ظرف مخصوص فر، ماكاروني ، مرغ خرد شده ،و سس خامه را با هم مخلوط كنيد. روي مواد را پنير موزاريلا رنده شده بريزيد.
روي پنير را زيتون خرد شده و قارچ خرد شده بريزيد.
ظرف را به مدت 30 الي 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر گذاشته تا روي آن طلايي رنگ شود. سپس آن را از فر خارج كنيد و در ظرف دلخواه سرو نماييد .