طرز پخت سوپ جو سفيد و قرمز با قارچ تازه:
آموزش انواع سوپ در سايت انسان شاد
مواد لازم سوپ جو:
بلغور جو :◊: 1 پيمانه
قارچ :◊: 0.5 كيلوگرم
مرغ :◊: 1 عدد سينه
هويج :◊: 0.5 كيلوگرم
پياز :◊: 2 عدد بزرگ
جعفري و گشنيز :◊: 1 پيمانه
رب :◊: 1 قشق غذاخوري
آبليمو :◊: 1 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، ادويه :◊: به ميزان لازم
خامه صبحانه :◊: 1 بسته
:◊:اگر سوپ سفيد ميخواهيد :◊:
زنجبيل :◊: به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ جو:
ابتدا جو را بشوييد و از شب قبل خيس كنيد چند مرتبه آب آن را عوض كنيد.
سينه مرغ را با 1 عدد پياز و 2 ليوان آب ميگذاريم تا پخته شود.
هنگامي كه مرغ پخته شد آن را ريش ريش ميكنيم و كنار ميگذاريم.
جو را با هويج هاي ريز شده با كمي آب در داخل قابلمه مي ريزيم و ميگذاريم تا بپزند آب مرغ را هم اضافه ميكنيم.
مرغ ريش ريش شده با قارچ هاي آب پز شده با سبزي هاي خرد شده را به قابلمه اضافه ميكنيم .
رب گوجه را هم به همراه ادويه ها اضافه ميكنيم و به سوپ زمان ميدهيم كه كاملا جا بيفتد.
در هنگام سرو 1 قاشق آبليموي تازه را به سوپ اضافه ميكنيم و سپس نوش جان ميكنيم.
براي درست كردن سوپ جو سفيد به جاي اضافه كردن رب گوجه در آخر پخت 2 قاشق خامه به سوپ اضافه كنيد و خوب هم ميزنيم تا كاملا حل شود.
ميتوانيد سوپ جو را داخل ميكسر بزنيد تا يكدست شود سپس سرو كنيد.