دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز تهيه املت ايتاليايي مخصوص همراه با قارچ و كدو

۱۶ بازديد

طرز تهيه املت ايتاليايي مخصوص

 املت ايتاليايي,طرزتهيه املت ايتاليايي,روش پخت املت ايتاليايي

آموزش آشپزي

مواد لازم براي املت ايتاليايي مخصوص :

 قارچ خرد شده :◊: يك پيمانه

  كدو خرد شده:◊: يك پيمانه

 كره :◊: 3 قاشق غذاخوري

    آب :◊: 3 قاشق غذاخوري

تخم‌ مرغ :◊:4  عدد

 نمك :◊: يك چهارم قاشق چاي ‌خوري

  فلفل :◊: يك چهارم قاشق چاي ‌خوري

  پنير رنده شده موزارلا  :◊: نصف پيمانه

 املت ايتاليايي,طرزتهيه املت ايتاليايي,روش پخت املت ايتاليايي

 

طرز تهيه املت ايتاليايي مخصوص :

 2 قاشق غذاخوري كره را در تابه ‌اي ذوب كرده و قارچ‌ و كدو‌ها را درون آن تفت دهيد تا نرم شوند.

قارچ و كدوها را از تابه خارج كرده و درون تابه مابقي كره را بريزيد.

تخم‌ مرغ، آب، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و درون كره ذوب شده بريزيد.

هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند كرده و تابه را كمي شيب دهيد تا تخم‌ مرغ‌ هاي پخته نشده در زير، به سمت مركز تابه روان شوند و به صورت يك دست بپزنند.

وقتي تخم ‌مرغ‌ ها تقريبا پخته شدند، با قاشق از سبزي‌ جات، روي نيمي از املت بريزيد و روي آن ‌ها را مملو از پنير كنيد.

سپس لبه ديگر را روي آن ‌ها تا كنيد و به مدت يك تا دو دقيقه، درب تابه را بگذاريد.

هم زمان با درست شدن املت، كره را درون قابلمه ‌اي ذوب كرده و مابقي مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقيقه بپزيد و مرتب آن را هم بزنيد.

 

املت ايتاليايي مخصوص

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.