دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز پخت نان مغزدار خوشمزه و عالي مخصوص سرو با چايي و قهوه

۱ بازديد

  آموزش و طرز پخت نان  مغز دار خوشمزه و عالي :

 

 آموزش و طرز پخت نان مغزدار,روش پخت نان مغزدار,نان مغزدار

آموزش آشپزي

 مواد لازم براي تهيه نان مغز دار :

مايه خمير :◊: 1 قاشق سوپخوري

آب :◊: يك چارم پيمانه

شكر :◊: يك قاشق چايخوري

روغن مايع :◊: يك دوم پيمانه

ماست پرچرب :◊: يك پيمانه

زنجبيل يا هل :◊: يك قاشق سوپخوري

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آرد :◊: به حدي كه خمير به دست نچسبد.

مواد مياني براي تهيه نان مغز دار :

كره :◊: 50 گرم

آرد :◊: 3 قاشق سوپ خوري

زعفران حل كرده 1 :◊: قاشق سوپخوري

مواد لازم رويه نان مغزدار:

زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد

روغن مايع :◊: يك قاشق سوپ خوري

 آموزش و طرز پخت نان مغزدار,روش پخت نان مغزدار,نان مغزدار

طرز تهيه نان مغز دار

براي تهيه نان مغزدار ابتدا بايد

مايه خمير ,آب و شكر را در ظرفي بريزيد و بگذاريد خمير عمل بيايد.

بعد روغن مايع ,ماست , زنجبيل و تخم مرغ را با همزن دستي بزنيد تا مايه ي صاف و يك دستي به دست آيد.

سپس آرد را به تدريج اضافه كنيد تا مايه خمير شود و به دست نچسبد.

حالا خمير را به مدت يك ساعت استراحت دهيد.

بعد از يك ساعت هر بار از خمير به اندازه يك نارنگي برداريد در وسط آن يك قاشق از مايه مياني بريزيد و آن  را با دست شكل دهيد.

آنگاه روي ميز با وردنه باز كنيد و روي ان را قالب بزنيد.

سپس با زرده تخم مرغ و زعفران روي آن ها را تزئين كنيد و به مدت نيم ساعت در فرم گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتي گراد تا بپزند.

 

 آموزش و طرز پخت نان  مغز دار

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.