طرز پخت كيك انجير با طعم بسيار عالي براي پذيرايي مهمان
آموزش آشپزي
مواد لازم براي كيك انجير:
آرد :◊: 2 پيمانه
ماست :◊: دو سوم پيمانه
شكر :◊: يك پيمانه
تخم مرغ 3 :◊: عدد
انجير سياه درشت :◊: 7 عدد
كره :◊: 200 گرم
وانيل :◊: يك چهارم قاشق چايخوري
بكينگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوري
نمك :◊: يك چهارم قاشق چايخوري
فندق خرد شده :◊: نصف پيمانه (به دلخواه)
پوست ليمو رنده شده :◊: ( به دلخواه)
طرز تهيه كيك انجير:
تخم مرغ و كره را از يخچال بيرون مي آوريم تا به دماي محيط برسند.
بكينگ پودر را با آرد مخلوط ميكنيم و 3 مرتيه الك مي كنيم.
كره و شكر را باهم مخلوط مي كنيم و با همزن خوب ميزنيم تا كرم رنگ شوند .
سپس وانيل و پوست ليمو را اضافه ميكنيم.بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه ميكنيم و آنها را حسابي با همزن ميزنيم و در آخر ماست رو ميريزيم.
حالا مخلوط آرد و بكينگ پودرمان را كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با همزن دور آرام هم ميزنيم
در ظرفي ديگر انجير ها را به 4 قسمت تقسيم ميكنيم و يك قاشق سوپخوري آرد به آنها ميزنيم تا در كيك ته نشين نشوند وبه همراه فندق به مايه كيك اضافه مي كنيم.
قالب كيك را چرب ميكنيم و مقداري ارد روي آن مي پاشيم و مواد را درونش ميريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 45 دقيقه قرار مي دهيم.
اكنون كيك انجير شما آماده است.