شنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۳

طرز پخت كيك انجير با طعم بسيار عالي براي پذيرايي مهمان

۱۷ بازديد

طرز پخت كيك انجير با طعم بسيار عالي براي پذيرايي مهمان

 

كيك انجير,طرز پخت كيك انجير,روش پخت كيك انجير

آموزش آشپزي

 

مواد لازم براي كيك انجير:

آرد :◊: 2 پيمانه

ماست :◊: دو سوم پيمانه

شكر :◊: يك پيمانه

تخم مرغ 3 :◊: عدد

انجير سياه درشت :◊: 7 عدد

كره :◊: 200 گرم

وانيل :◊: يك چهارم قاشق چايخوري

بكينگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوري

نمك :◊: يك چهارم قاشق چايخوري

فندق خرد شده :◊: نصف پيمانه (به دلخواه)

پوست ليمو رنده شده :◊: ( به دلخواه)

كيك انجير,طرز پخت كيك انجير,روش پخت كيك انجير

طرز تهيه كيك انجير:

تخم مرغ و كره را از يخچال بيرون مي آوريم تا به دماي محيط برسند.

بكينگ پودر را با آرد مخلوط ميكنيم و 3 مرتيه الك مي كنيم.

كره و شكر را باهم مخلوط مي كنيم و با همزن خوب ميزنيم تا كرم رنگ شوند .

سپس وانيل و پوست ليمو را اضافه ميكنيم.بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه ميكنيم و آنها را حسابي با همزن ميزنيم و در آخر ماست رو ميريزيم.

حالا مخلوط آرد و بكينگ پودرمان را كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با همزن دور آرام هم ميزنيم

در ظرفي ديگر انجير ها را به 4 قسمت تقسيم ميكنيم و يك قاشق سوپخوري آرد به آنها ميزنيم تا در كيك ته نشين نشوند وبه همراه فندق به مايه كيك اضافه مي كنيم.

قالب كيك را چرب ميكنيم و مقداري ارد روي آن مي پاشيم و مواد را درونش ميريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 45 دقيقه قرار مي دهيم.

اكنون كيك انجير شما آماده است.

 

طرز پخت كيك انجير با طعم بسيار عالي براي پذيرايي مهمان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.