دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه سالاد الويه خيلي خوشمزه با مرغ +نكات خوشمزه شدن سالاد

۱ بازديد

طرز تهيه سالاد الويه با مرغ:

 

 سالاد الويه ,طرز تهيه سالاد الويه ,نكات خوشمزه شدن سالاد الويه

آموزش آشپزي

مواد لازم براي تهيه سالاد الويه:

 سينه مرغ :◊: 1 عدد

تخم مرغ آب پز شده :◊: 3 عدد

سيب زميني :◊: 1كيلو گرم

خيارشور :◊: 500گرم

نخود فرنگي :◊: 200گرم

سس مايونز :◊: 1 بسته

آبليمو :◊: 1 قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي :◊: 4 عدد

نمك و فلفل :◊: به مقدار دلخواه

طرز تهيه سالاد الويه:

سينه مرغ را با نمك و فلفل بگذاريد تا خوب بپزد.

نخود فرنگي و سيب زميني را هم جداگانه بپزيد .

هنگامي كه سيب زميني ها پختند پوست آنها را بكنيد و آنها را رنده كنيد.

تخم مرغ هاي آب پز شده را نيز در سيب زميني ها رنده كنيد .

مرغ پخته شده را ريش ريش كنيد و به مخلوط سيب زميني و تخم مرغ اضافه كنيد.

خيارشور ها را در مواد بالا رنده كنيد سپس نخود فرنگي ها را اضافه كنيد.حالا نوبت اضافه كردن سس است.

سس را در كاسه اي جدا با مقداري نمك و فلفل هم بزنيد سپس آبليمو را به آن اضافه كنيد و به سالادتان بزنيد و خوب هم بزنيد تا همه جاي سالاد سس داشته باشد.

سالاد الويه را در ظرفي كشيده و آن را با خيارشور و گوجه تزئين كنيد سپس ان را در يخچال بگذاريد تاكمي خنك شود

بعد از 1 ساعت سالاد الويه شما حاضر است.

سالاد الويه ,طرز تهيه سالاد الويه ,نكات خوشمزه شدن سالاد الويه

نكاتي براي خوشمزه تر شدن سالاد الويه:

- چاشني و ادويه مناسب اين غذا، فلفل سياه و كمي آب‌ليموي تازه است. آب‌ليمو را فقط بايد به اندازه‌اي اضافه كرد كه بوي تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

-  بهتر است خيارشورها را قبل از افزودن بشوييد و بعد نگيني و بسيار ريز خردشان كنيد آنگاه آن‌ها را در سبدي بريزيد و بگذاريد تا كاملاً آبشان گرفته شود.

:◊: اين كار هم باعث مي‌شود سالاد آب نيندازد و هم بوي نامناسب و ترشيدگي از غذا به مشام نرسد :◊:

- براي آنكه ماندگاري اين غذا افزايش پيدا كند، فقط به ميزان مصرف هر وعده به محتويات سالاد سس مايونز اضافه كنيد زيرا در غير اين صورت به سرعت فاسد خواهد شد.

 

طرز تهيه سالاد الويه با مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.