دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه تاس كباب خوشمزه همراه با بادمجان مناسب براي 4 نفر

۲۵ بازديد

طرز تهيه تاس كباب خوشمزه همراه با بادمجان ( براي 4 نفر)

 

طرز تهيه تاس كباب,روش پخت تاس كباب,تاس كباب

آموزش آشپزي

 

مواد لازم براي تاس كباب:

گوشت گوسفندي بدون استخوان :◊: نيم كيلو گرم

پياز :◊: 5 عدد

هويج :◊: 5عدد

سيب زميني :◊: 2 عدد

به :◊: 2 عدد متوسط

بادمجان :◊: 2عدد

آلو :◊: 300 گرم

رب گوجه فرنگي :◊: 3 قاشق سوپ خوري

زرد چوبه :◊: 1 قاشق مربا خوري

دارچين :◊: 1قاشق مربا خوري

روغن :◊: مقداري

نمك و فلفل :◊: مقداري

طرز تهيه تاس كباب,روش پخت تاس كباب,تاس كباب

طرز تهيه تاس كباب:

ابتدا گوشت را پاك كرده و ورقه ورقه كنيد .پيازها را پوست بكنيد و حلقه حلقه كنيد.

هويج ها را با برش هاي اريب خرد كنيد.

بادمجانها را پوست بكنيد و به صورت حلقه اي برش بزنيد.

  آلو ها را بشوريد و خيس كنيد.

در قابلمه اي كمي روغن بريزيد و حلقه هاي پياز را در 2 رديف در كف ظرف بچينيد سپس ورقه هاي گوشت را قرار دهيد بعد مقداري آلوي خيس شده ,چند ورقه هويج , به و بادمجان را به ترتيب بچينيد.

دوباره همين كار را تكرار كنيد تا مواد تمام شد.يك تا 2 ليوان آب در قابلمه بريزيد و درب آن را بگذاريد و با شعله ملايم روي حرارت قرار دهيد تا مواد كم كم بپزد .

هنگام چيدن لايه هاي مختلف سبزيجات مقداري نمك و فلفل و دارچين و زرد چوبه روي مواد بپاشيد.

سيب زميني ها را پوست بكنيد و به صورت حلقه اي ببريد سپس حلقه ها را با چاقو نصف كنيد .

هنگامي كه پخت مواد به خصوص گوشت به مرحله پاياني نزديك شد سيب زميني ها و رب گوجه فرنگي را نيز اضافه كنيد.

 

طرز تهيه تاس كباب خوشمزه همراه با بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.