طرز پخت كيك نسكافه اي
آموزش آشپزي
مواد لازم براي تهيه كيك نسكافه اي :
تخم مرغ :◊: سه عدد
شكر :◊: 1پيمانه
آرد :◊: 2 پيمانه
شير :◊: يك پيمانه
روغن مايع :◊: يك سوم پيمانه
نسكافه :◊: دو قاشق غذا خوري
گردو خورد شده :◊: نصف ليوان
بيكينگ پودر :◊: سه قاشق چاي خوري
وانيل :◊: يك قاشق چاي خوري
طرز تهيه كيك نسكافه اي :
تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و با همزن خوب هم ميزنيم.
سپس شكر و وانيل را به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم وحدود ده دقيقه خوب هم مي زنيم تا سفيد و كشدار بشه .
نسكافه را در شير حل مي كنيم و به همراه روغن به مواد قبلي اضافه مي كنيم و با دور كم همزن حدود دو دقيقه ديگر مي زنيم .
بكينگ پودر را به آرد اضافه ميكنيم و سه بار الك مي كنيم.
سپس هم زن را كنار مي گذاريم و آرد را به تدريج به مخلوط بالا اضافه ميكنيم و به صورت دوراني هم مي زنيم تا كاملا آرد مخلوط بشه .
در آخر گردو را اضافه مي كنيم .
فر را روي درجه 180 سانتي گراد روشن مي كنيم تا گرم بشه .
مواد كيك را در قالب چرب شده مي ريزيم .
كيك را در طبقه وسط كيك قرار مي دهيم .مدت پخت آن حدودا 50 دقيقه هست .