دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش پخت و طرز تهيه كيك نسكافه اي با گردو

۱۷ بازديد

 طرز پخت كيك نسكافه اي

 

كيك نسكافه اي,طرز تهيه كيك نسكافه اي,آموزش پخت كيك نسكافه اي

آموزش آشپزي

مواد لازم براي تهيه كيك نسكافه اي :

تخم مرغ :◊: سه عدد

شكر :◊: 1پيمانه

آرد :◊: 2 پيمانه

شير :◊: يك پيمانه

روغن مايع :◊: يك سوم پيمانه

نسكافه :◊: دو قاشق غذا خوري

گردو خورد شده :◊: نصف ليوان

بيكينگ پودر :◊: سه قاشق چاي خوري

وانيل :◊: يك قاشق چاي خوري

كيك نسكافه اي,طرز تهيه كيك نسكافه اي,آموزش پخت كيك نسكافه اي

طرز تهيه كيك نسكافه اي :

تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و با همزن خوب هم ميزنيم.

سپس شكر و وانيل را به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم وحدود ده دقيقه خوب هم مي زنيم تا سفيد و كشدار بشه .

نسكافه را در شير حل مي كنيم و به همراه روغن به مواد قبلي اضافه مي كنيم و با دور كم همزن حدود دو دقيقه ديگر مي زنيم .
بكينگ پودر را به آرد اضافه ميكنيم و سه بار الك مي كنيم.
سپس هم زن را كنار مي گذاريم و آرد را به تدريج  به مخلوط بالا اضافه ميكنيم  و به صورت دوراني هم مي زنيم تا كاملا آرد مخلوط بشه .

در آخر گردو را اضافه مي كنيم .

فر را روي درجه 180 سانتي گراد روشن مي كنيم تا گرم بشه .

مواد كيك را در قالب چرب شده مي ريزيم .

كيك را در طبقه وسط كيك قرار مي دهيم .مدت پخت آن حدودا 50 دقيقه هست .

 

 طرز پخت كيك نسكافه اي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.