دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز پخت كيك يزدي يا فنجاني خانگي و خيلي خوشمزه به روشي ساده

۲ بازديد

آموزش و طرز پخت كيك يزدي يا فنجاني خانگي و خيلي خوشمزه به روشي ساده

 

طرز تهيه كيك يزدي,آموزش پخت كيك يزدي,كيك يزدي

آموزش آشپزي

 

مواد لازم براي تهيه كيك يزدي:

تخم مرغ :◊: 3عدد

آرد سفيد :◊: 2 پيمانه

شير :◊: 1 پيمانه

شكر :◊: 1 پيمانه

روغن مايع :◊: نصف پيمانه

ماست :◊: نصف پيمانه

بكينگ پودر :◊: 1 قاشق مربا خوري

وانيل :◊: نصف قاشق مربا خوري

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوري

پودر هل :◊: 2 قاشق مربا خوري

 

طرز تهيه كيك يزدي,آموزش پخت كيك يزدي,كيك يزدي

طرز تهيه كيك يزدي:

براي تهيه كيك يزدي تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و مدت 5 دقيقه كاملا مخلوط ميكنيم تا تخم مرغ ها كرم رنگ شوند.

سپس شكر را به آن اضافه ميكنيم و ظرف را در تماس با آب گرم قرار ميدهيم تا شكر در مايع حل شود.

وقتي كاملا با هم مخلوط شدن از ظرف آب گرم آن را خارج نموده.

ماست و روغن و گلاب را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه ميكنيم و خوب هم مي زنيم.

آرد را به همراه بكينگ پودر  3 بار الك ميكنيم و كم كم به مايع اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود.

قالب هاي كوچك كيك يزدي را آماده ميكنيم و آن ها را چرب كرده و مايع ها را درون قالب ميريزيم.

سپس آنها را به مدت 40دقيقه  در فر قرار ميدهيم تا كاملا پف كرده و طلايي شوند.

براي تزئين مي توانيد روي كيك ها كمي كنجد بريزيد.

 

 

آموزش و طرز پخت كيك يزدي يا فنجاني خانگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.