دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه

۱ بازديد

آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه:

 

طرز تهيه كيك پرتقالي,آموزش پخت كيك پرتقالي,كيك پرتقالي

آموزش آشپزي

 

مواد لازم براي تهيه كيك پرتقالي:

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آب پرتقال :◊: نصف پيمانه

روغن مايع :◊: 1 پيمانه

شكر :◊: يك و نيم پيمانه

آرد :◊: 3 پيمانه

بكينگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوري

وانيل :◊: يك چهارم قاشق مربا خوري

نمك :◊: يك هشتم قاشق مربا خوري

طرز تهيه كيك پرتقالي:

تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و با همزن برقي به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم.وانيل و شكر را به تخم مرغ اضافه ميكنيم.

و آنقدر هم مي زنيم تا حجم مايه دو برابر شود.

روغن را نيز به مواد بالا اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم.

بكينگ پودر و آرد را 3 مرتبه الك ميكنيم و به مواد كيك مان كم كم اضافه ميكنيم.

حالا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به مايه اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا مايه كيك ما آماده شود.

فر را با حرارت 170 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود .

مايه كيك را درون قالب چرب شده ميريزيم و دو سوم قالب را پر ميكنيم تا كيك جا براي پف كردن داشته باشد.

 قالب را به مدت 40 دقيقه داخل فر ميگذاريم تا پخته شود و روي كيك طلايي شود .

بعد از پخت كيك پرتقالي را از فر بيرون آورده و آن را با خامه تزئين ميكنيم.

طرز تهيه كيك پرتقالي,آموزش پخت كيك پرتقالي,كيك پرتقالي

 

 

آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.