آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه:
آموزش آشپزي
مواد لازم براي تهيه كيك پرتقالي:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آب پرتقال :◊: نصف پيمانه
روغن مايع :◊: 1 پيمانه
شكر :◊: يك و نيم پيمانه
آرد :◊: 3 پيمانه
بكينگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوري
وانيل :◊: يك چهارم قاشق مربا خوري
نمك :◊: يك هشتم قاشق مربا خوري
طرز تهيه كيك پرتقالي:
تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و با همزن برقي به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم.وانيل و شكر را به تخم مرغ اضافه ميكنيم.
و آنقدر هم مي زنيم تا حجم مايه دو برابر شود.
روغن را نيز به مواد بالا اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم.
بكينگ پودر و آرد را 3 مرتبه الك ميكنيم و به مواد كيك مان كم كم اضافه ميكنيم.
حالا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به مايه اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا مايه كيك ما آماده شود.
فر را با حرارت 170 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود .
مايه كيك را درون قالب چرب شده ميريزيم و دو سوم قالب را پر ميكنيم تا كيك جا براي پف كردن داشته باشد.
قالب را به مدت 40 دقيقه داخل فر ميگذاريم تا پخته شود و روي كيك طلايي شود .
بعد از پخت كيك پرتقالي را از فر بيرون آورده و آن را با خامه تزئين ميكنيم.