طرز تهيه و روش پخت كيك آلبالو با مزه اي عالي و مخصوص
آموزش انواع كيك در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه كيك آلبالو:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد :◊: 1 و نيم ليوان
آلبالو :◊: 200 گرم
ماست شيرين :◊: نصف ليوان
شكر :◊: يك ليوان
روغن :◊: نصف ليوان
وانيل :◊: يك چهارم قاشق چايخوري
بكينگ پودر :◊: 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه كيك آلبالو:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كرده و آنها را در ظرفي جداگانه ميريزيم.
سفيده تخم مرغ ها را با هم زن برقي آنقدر هم ميزنيم تا كاملا پف كند و صاف و يكدست شود.
زرده هاي تخم مرغ و وانيل را نيز خوب با هم مخلوط ميكنيم تا مايه كرم رنگ شود.
سپس روغن و شكر را به آن اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم.
ماست را نيز به مخلوط زرده ها و شكر اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيم.
سفيده تخم مرغ ها را به مخلوط زرده تخم مرغ ها اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
آرد و بكينگ پودر را الك ميكينم و آرام آرام به مايه كيك اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم تا آرد گلوله نشود.
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود.
نصفي از مايه را در قالب چرب شده مي ريزيم و آلبالو هاي را كه بدون هسته هستند روي مايع كيك ميچينيم.
سپس مابقي مايه را در قالب مي ريزيم آن رابه مدت 45 دقيقه درون فر ميگذاريم تا پخته شود.
نكته:
مي توانيد آلبالو ها را با كمي آب و شكر پخته و بعد در داخل مايه كيك قرار دهيد.