دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز تهيه كيك عسلي خانگي بسيار مقوي و لذيذ

۱ بازديد

آموزش و طرز تهيه كيك عسلي خانگي بسيار مقوي و لذيذ

 

طرز تهيه كيك عسلي,آموزش پخت كيك عسلي,كيك عسلي

انواع كيك در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه كيك عسلي:

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آرد سفيد :◊: 3 ليوان

عسل :◊: نصف ليوان

شكر :◊: 1 پيمانه

كره :◊: 200 گرم

پوست ليمو ترش :◊: 1 قاشق سوپ خوري

بكينگ پودر :◊: 1 قاشق چايخوري

پودر دارچين :◊: 4 قاشق چايخوري

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوري

طرز تهبه كيك عسلي:

ابتدا كره و شكر را با هم مخلوط مي كنيم تا كاملا نرم شوند.

زرده تخم مرغ ها را از سفيده جدا ميكنيم و در ظرفي جدا مي ريزيم.

سفيده ها را با استفاه از همزن برقي خيلي خوب هم ميزنيم تا پف كند و حجمش دو برابر شود.

زرده ها را نيز با همزن خيلي خوب ميزنيم تا كرم رنگ شوند.سپس كره و شكر را به زرده ها اضافه مي كنيم.

عسل و پوست ليموي رنده شده و دارچين و گلاب را به مواد اضافه ميكنيم و آنقدر هم ميزنيم تا مايه صاف و يكدست شود.

آرد را با بكينگ پودر 3 بار الك مي كنيم و كم كم به مواد اضافه مي كنيم .

سفيده تخم مرغ ها را نيز در انتها به مايه كيك اضافه مي كنيم و آرام هم مي زنيم تا پف كيك نخوابد.

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود.

مايه را داخل قالب چرب شده ميريزيم و آن را درون فر به مدت يك ساعت ميگذاريم تا پخته شود و روي آن طلايي شود.

طرز تهيه كيك عسلي,آموزش پخت كيك عسلي,كيك عسلي

 

 

آموزش و طرز تهيه كيك عسلي خانگي بسيار مقوي و لذيذ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.