پنجشنبه ۰۲ دی ۹۵ ۰۲:۵۱ ۲ بازديد
آموزش كامل و طرز پخت آش اسفناج و عدس بسيار مقوي:
آموزش انواع آش در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه آش اسفناج:
اسفناج :◊: 1 كيلو گرم
عدس :◊: 1 و نيم ليوان
كلم برگ سفيد :◊:2 ليوان
پياز متوسط :◊:1 عدد
رشته آش :◊: 1بسته
پياز داغ :◊: 4 قاشق غذاخوري
روغن مايع :◊: 2 قاشق غذا خوري
كشك :◊: به ميزان لازم
سير داغ :◊:2 قاشق غذا خوري
نعناع داغ :◊: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه :◊: مقداري
طرز تهيه آش اسفناج:
اسفناج ها را پاك كرده و ميشوريم.آن ها را خرد ميكنيم و به همراه عدس و پياز مي گذاريد تا بپزد.
نمك و فلفل وزردچوبه و روغن را هم بريزيد.
كلم هاي خرد شده را هم جداگانه آب پز كنيد .
پس از آن كه كلم ها پخته شدند آن ها را به اسفناج ها اضافه كنيد.
سپس پياز و نعنا و سير داغ را داخل آش بريزيد.بعد از جا افتادن مواد آش رشته ها را از وسط تكه كرد و داخل آش بريزيد تا بپزد و لعاب دار شود.
آش اسفناج با كشك يا رب انار سرو مي شود.
با توجه به فصل سرما بسيار مناسب و مطبوع است.