دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش و طرز تهيه املت يوناني خوش طعم و عالي با پنير پيتزا

۱۲ بازديد

طرز تهيه املت يوناني خوش طمع:

 

املت يوناني,روش پخت املت يوناني,طرز تهيه املت يوناني

آموزش آشپزي

مواد لازم براي املت يوناني (براي ۳ نفر) :

تخم مرغ :◊:  ۸ عدد

 پنير پيتزا  :◊: ۱ فنجان

 آويشن :◊: ۲ قاشق چايخوري

 نمك و فلفل :◊: به ميزان لازم

  روغن زيتون :◊: ۴ قاشق غذاخوري

 پياز خرد شده :◊: يك دوم فنجان

 اسفناج شسته شده :◊: ۲ فنجان

املت يوناني,روش پخت املت يوناني,طرز تهيه املت يوناني

طرز تهيه املت يوناني :

براي شروع كار اسفناج ها را تميز شده و مي گذاريد آب آنها برود.

سپس آن ها را با ۲ قاشق از روغن زيتون تفت مي دهيد و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.
اسفناج ها بايد نرم شوند سپس از روغن جدا كرده و كنار نگه داريد.

تخم مرغ ها را به همراه پنير، آويشن، نمك و فلفل كاملا هم بزنيد.
با ۲ قاشق ديگر از روغن زيتون پياز را به مدت ۵ دقيقه تفت داده و اسفناج ها را به آن اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد.

سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت كم به مدت ۲۰ دقيقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن كرده، تابه را به مدت ۴۵ دقيقه درون فر قرار دهيد تا روي غذا هم حرارت ببيند.

,املت يوناني,املت يوناني با سياه دانه,املت يوناني,املت سالاد يوناني,تهيه املت يوناني,دستور پخت املت يوناني,طرز تهيه املت يوناني,طرز تهيه املت يوناني,طرز تهيه ي املت يوناني

 

طرز تهيه املت يوناني خوش طعم

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.