دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه ته چين مرغ و قارچ مخصوص با طعمي لذيذ و دل چسب

۲ بازديد

طرز تهيه ته چين مرغ و قارچ مخصوص با طعمي لذيذ و دل چسب

 

طرز تهيه ته چين مرغ,روش پخت ته چين مرغ,ته چين مرغ و قارچ, ته چين مرغ

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

 

موادلازم براي تهيه ته چين مرغ :

    برنج آبكش شده :◊: سه ليوان

    زرده تخم مرغ :◊: دو عدد

    ماست :◊: نصف ليوان

    زعفران دم كرده :◊: نصف ليوان

  سينه مرغ پخته و ريش شده :◊: 1 عدد

  قارچ خرد شده :◊: به مقدار دلخواه

    نمك و دارچين و فلفل :◊:  به مقدار لازم

     روغن مايع :◊: به مقدار لازم

طرز تهيه ته چين مرغ,روش پخت ته چين مرغ,ته چين مرغ و قارچ, ته چين مرغ

     طرز تهيه ته چين مرغ:

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد .

  پس از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را ريش ريش كنيد.

برنج را با چند ليوان آب و مقداري نمك داخل قابلمه و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد سپس با آب ولرم آبكشي كنيد.

  :◊: برنج را زماني آبكشي كنيد كه وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف آن نرم و مغز آن كمي خام باشد :◊:

زعفران رو در آب جوش ميريزيم و ميگذاريم تا حدود نيم ساعت دم بكشه.

قارچ ها را با آب ليمو و روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم كشيده رو با تقريبا نصف مقدار از برنجي كه داريم مخلوط ميكنيم و در قابلمه نچسبي كه كفش رو از قبل چرب كرديم ميريزيم.

بعدش هم مقداري از مرغهاي ريش شده  و قارچ سرخ شده رو روش ميچينيم.

 روي اون رو يك لايه از برنج و زعفران ميريزيم و روي اون رو مرغ هاي ريش شده و قارچ ميچينيم و اونقدر اين كارو تكرار ميكنيم تا مرغ و برنجمون تموم شه.

بعد روش رو كاملا با قاشق فشار ميديم تا مواد فشرده بشه . روي حرارت ملايم ميگذاريم تا دم بكشه.

هنگامي  كه دم كشيد براي اينكه راحت و يكدست از كف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو كمي آب سر ميزنيم و بعد در ظرفي قابلمه رو برميگردونيم تا ته چين كامل و يكدست برگرده.

  :◊:ميتونيد روش رو با زرشك و خلال بادام و پسته خيس كرده و تفت داده تزيين كنيد :◊:

طرز تهيه ته چين مرغ و قارچ مخصوص با طعمي لذيذ و دلچسب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.