شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

روش تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه غذاي اصيل گيلاني

۲۱ بازديد

روش تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه غذاي اصيل گيلاني:

ميرزاقاسمي يكي از غذاهاي محلي استان گيلان است.

مواد موردنياز براي تهيهٔ ميرزاقاسمي عبارتند از: بادمجان، سير، روغن، تخم‌مرغ، نمك و ادويه.

ميرزا قاسمي را با نان ميل مي نمايند.

 

طرز تهيه ميرزا قاسمي,آموزش پخت ميرزا قاسمي,روش تهيه ميرزا قاسمي, ميرزا قاسمي

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

مواد لازم براي طبخ ميرزا قاسمي:

بادمجان كباب شده :◊: 5 عدد متوسط

تخم مرغ :◊: 3 عدد

گوجه فرنگي تازه :◊: 2 عدد

سير :◊:4 حبه

روغن ، فلفل و نمك :◊: به مقدار لازم

طرز تهيه ميرزا قاسمي :

در ابتدا بادمجان ها را  روي آتش كبابي ميكنيم تا كاملا پخته شوند.

يك برش عميق در بادمجان ايجاد كنيد سپس در معرض حرارت قرار دهيد و مدام پشت و رو كنيد تا حرارت به طور يكسان به همه قسمتهاي بادمجان رسيده و مغز پخت شود.

سپس در آب سردقرار دهيد تاپوست آن به راحتي كنده شود.

پوست آنها را بكنيد و سرهاي بادمجان ها را جدا مي كنيم ، پس از آن بادمجان ها را ساطوري مي نماييم .

حالا نوبت به گوجه فرنگي ها مي رسد ، گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آنها را مي گيريم و سپس خرد مي كنيم.

سير را در ظرف جدا به خوبي مي كوبيم و داخل روغن داغ كه از قبل در تابه روي اجاق آماده شده است مي ريزيم تا كمي سير ها سرخ شود.

سپس بادمجان ها و گوجه هاي آماده شده را به همان تابه اضافه كرده و سرخ مي كنيم ؛ اين كار را تا زماني كه آب آنها كشيده شده و كمي روغن بيافتد ادامه مي دهيم.

نمك و فلفل را به مايه ميزنيم و تخم مرغ ها را در تابه مي شكنييم.

خوب بادمجانها را مخلوط مي كنيم تا تخم مرغ ها كاملا سفت و سرخ شوند.

درب ماهيتابه را به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا با حرارت ملايم كاملا پخته شود

ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس مي كشيم.

 ميرزاقاسمي هم با نان و هم با برنج خورده مي شود.

طرز تهيه ميرزا قاسمي,آموزش پخت ميرزا قاسمي,روش تهيه ميرزا قاسمي, ميرزا قاسمي

روش تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه غذاي اصيل گيلاني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.